Φτάνοντας στην Σίφνο με το καράβι, αποβιβάζεσθε στις Καμάρες (λιμάνι). Για να φτάσετε από εκεί στα δωμάτια μας, που βρίσκονται στον οικισμό του Φάρου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα μέσα.

Με λεωφορείο (δρομολόγια):

Είτε έρχεστε κατευθείαν στο χωριό του Φάρου ή κάνετε αλλαγή στην Απολλωνία (πόλη - ενδιάμεσος σταθμός). Φτάνοντας με το λεωφορείο στον οικισμό του Φάρου θα πρέπει να περπατήσετε λίγα μέτρα για να φτάσετε από τη στάση στα δωμάτια μας (δείτε τον παρακάτω χάρτη - ακολουθείτε τα μπλε διακοπτόμενα βέλη).

Με ταξί:

Μπορείτε να επιβιβασθείτε σε ταξί, είτε από τις Καμάρες (λιμάνι), είτε από την Απολλωνία, το οποίο θα σας φέρει ακριβώς έξω από τα δωμάτια μας.

Με δικό σας όχημα:

Τέλος, αν έρθετε με το όχημά σας, ακολουθείτε το δρόμο για Φάρο και λίγο πριν την παραλία (500μ.) στρίβετε αριστερά για την παραλία της Φασολούς (υπάρχει σχετική ταμπέλα). Την ακολουθείτε και μετά από 200 μέτρα, σε διασταύρωση που οδηγεί στη Φασολού, παίρνετε την αντίθετη κατεύθυνση (δεξιά) και μας βρίσκετε μετά από λίγα μέτρα. (Δείτε τον παρακάτω χάρτη - ακολουθείτε τα μπλε βέλη)