Το συγκρότημα των ενοικιαζόμενων δωματίων «MARGARITA and CHARA», είναι χτισμένο με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, διαθέτοντας 6 δωμάτια (studios), 2 διαμερίσματα και ανοικτό χώρο στάθμευσης για τα οχήματα σας. Είναι χτισμένα σε δύο επίπεδα (ισόγειο και 1ος όροφος) και όλα έχουν βεράντα ή μπαλκόνι με πέργκολα.


Τα δύο δωμάτια (Νο 1 και Νο 2), βρίσκονται στο ισόγειο και είναι στο πίσω μέρος του συγκροτήματος. Το Νο 1 έχει θέα προς το δρόμο και το βουνό και το Νο 2 έχει πλαϊνή θέα προς τη θάλασσα και  την εσωτερική αυλή.


Τα υπόλοιπα δωμάτια (Νο 5, Νο 6 του ισογείου και Νο 7, Νο 8 του 1ου ορόφου) και τα διαμερίσματα (Νο 4 του ισογείου, Νο 9 του 1ου ορόφου) έχουν θέα στη θάλασσα και στον πανέμορφο οικισμό του Φάρου.Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μία, πλήρως εξοπλισμένη, μικρή κουζίνα ή οποία βρίσκεται σε ξεχωριστό χώρο μέσα στο δωμάτιο (εκτός από τα δωμάτια Νο 1 και Νο 2 που είναι στον ίδιο χώρο).

Σε όλα τα καταλύματα υπάρχει τουαλέτα με ντουζιέρα και συνεχή παροχή ζεστού νερού.

Τα δωμάτια Νο 1, Νο 2, Νο 5, Νο 6 και Νο 8 είναι δίκλινα, με δύο μονά κρεβάτια (με δυνατότητα να μετατραπούν σε ένα διπλό). Το Νο 7 έχει ένα διπλό κρεβάτι. Το διαμέρισμα Νο 4 έχει δύο κρεβατοκάμαρες, με δύο μονά κρεβάτια στην κάθε μία (με δυνατότητα να μετατραπούν σε ένα διπλό), μία πλήρως εξοπλισμένη ανεξάρτητη κουζίνα και δύο μπάνια. Το διαμέρισμα Νο 9 έχει δύο κρεβατοκάμαρες, με ένα διπλό κρεβάτι στη μία και δύο μονά στην άλλη και μία πλήρως εξοπλισμένη ανεξάρτητη κουζίνα.

Τέλος διευκρινίζεται ότι σε όλα τα δωμάτια, μπορεί να τοποθετηθεί και κρεβάτι ή παρκοκρέβατο για παιδί αν χρειαστεί.